Så denna sort försöker Moto G60- dessutom G20-mobiltelefonerna ut

0

Moto G60 närma sig tenderar att mycket som den inte för länge sedan presenterade Moto G50 inom design, däremot närma sig inneha det finns en 32 MP selfie-kamera inrymd inom det finns en perforerad utskärning på display skärm som ersättare vänta inom det finns en droppformad tand för att är ett segment av Moto G50. Att markera kommer till och med det som får det finns en 6,78-tums FHD + 120Hz uppdateringsfrekvensskärm. Man överväga tenderar att enheten närma sig tenderar att köra Qualcomms Snapdragon 732G-processor ihop genom användning av 4 eller 6 GB RAM dessutom 64 eller 128 GB internt minne för att är redo att utökas genom användning av ett microSD-kort.

Det kommer det har varit det tre kameror på baksidan, den mest viktiga är 108 MP för att representeras från Samsungs ISOCELL HM2-sensor. På renderingen kan ni dessutom undersöka hörlursuttaget inom enhetens högre del, allteftersom fingeravtryckssensorn är integrerad inom Motorola-logotypen på baksidan. Enheten drivs från ett 6.000 mAh batteri.

G60 kommer till och med tenderar att verkar inom Indien dessutom Brasilien för att G40 Fusion, dessutom närma sig inneha det finns en 64 MP huvudkamera dessutom det finns en 16 MP selfie-kamera inom samma identiska omständigheter. Olika detaljerad förteckningar förteckningar skulle vara motsvarande.
I ämnet av G20 närma sig den tenderar att inspireras från designen från Moto G10 genom användning av det finns en droppformad tand på display skärm dessutom tre bakre kameror. Fram till nu är specifikationerna för att inte identifierade.

Leave a Reply