Misma Pasión – Asensio-tweet ännu en kvinnofotboll vände det finns en hit

0

På sociala community promenerar utfärdar virala på gott men även ont, men även idrottare inte för inte inte utan skäl immuna i jämförelse med de som förolämpningar men även fult meddelanden de som kommer att få hela genom dem. Fast somliga, för att Marco Asensio men även Real Madrid, använde plattformen se fram emot en vacker upptäck.

På onsdagen firade målvakten se fram emot Real Madrids damlag, Maria Rodriguez, segern genom Liverpool på “Twitter” via ett fotografi resten av Marco Asensio för att firade sitt mål som kollektivt via sitt fotografera efter den primära derbysegern genom Atletico Madrid.
På detta följdes resten av ganska mycket kritik i jämförelse med henne men även hon raderade tweeten bara några få timmar på ett tag ännu en Asensio med ett syfte att vara uppmärksam på den men även returnera samma identiska fotografera, den denna sort gången via texten: Misma Pasion. Que nada ni nadie te impida decir lo que piensas, vilket antyder „Samma identiska ardor. “Jag tillåta för att inte är benägna att något eller någon person utgörar hinder för dig i riktning bort är benägna att vi säger att vad du kommer tycker.”
Efter på detta vände meddelandet viralt men även en mängd världsklubbar bekräftade samma identiska budskap i fråga om jämlikhet inom spelet men även jämlikhet inom den iver.

[ad_2]

Leave a Reply