det finns en pro-spelare samt det finns en chef se fram emot EA arresterad i ett försök att falska vara föråldrad samt förvärva vaccinet – Nerd4.life

0

[ad_1]

Rubén Zerecero, en av många de som starkaste professionell spelarna inom Latinamerika FIFA 21, är Christian Nieva, EA Sports Campaign Manager, greps inte för länge sedan från mexikansk polis. Den 2 växte till i själva verket fakta fångade på nytt samtidigt som de som låtsades vara två åldern för att jag skulle inte körs vaccin i opposition att COVID-19.

Denna surrealistiska samt groteska framställning hände sorgligt faktiskt närstående Coyoacán-vaccinationscentret inom Mexico City. Den 2 upptäcktes från den mexikanska polisen för att innehöll förfalskade doc.


Ruben Zereceros och Christian Nievas klumpiga förklädnad.
Rubin Zereceros samt Christian Nievas klumpiga förklädnad.

Rubén Zerecero, det finns en tävlingsdeltagare från 31 kalenderår föråldrad, pojken låtsades vara sin far. Christian Nieva, 35, tog genom efter Zereceros farbror. Den 2 identifierades först efter tenderar att de som fick vaccindosen. Att iaktta hade varit deras vinkel samt deras förklädnad genom väntetiden efter administrationen för att gjorde polisen misstänksam.

Agenterna växte till i verkligheten misstänksamma i opposition att tendensen hos den 2 att hålla sig gömde bakom solskydd samt det finns en huva, även om de som hade varit inne inom vaccinationscentret. Det finns en extra noggrann granskning från dokumenten avslöjade tenderar att de som hade varit faux samt ledde ännu engripa från två.

Den 2 kommer att få ett straff ifrån 4 ännu en 8 kalenderår inom finka se fram emot förfalskning från doc samt 9 kalenderår i ett försök att förmedla emot det finns en en annan persons id. Karriären se fram emot den 2 närma sig ändå tenderar att präglas se fram emot hela tiden från på detta mot lagen. Rubén Zerecero hade varit en av många de som starkaste FIFA-spelarna inom Latinamerika, utöver tvåa inom FIFA Interactive World Cup 2009.



[ad_2]

Leave a Reply