Boca Juniors även har förberett erbjuder se fram emot Cavani och därav ToreiraBoca Juniors uföra arbeten svårt på vad kommer inträffa inom sommarövergångsfönstret. Klubbens chef, Human Roman Riquelme, närma sig tenderar att försök att underteckna den uruguayanska tandem, Edinsin Cavani-Lucas Toreira.

Riquelme även har tecknat ett treårigt bosättning via Cavani som ett resultat av spekulationer berättar tenderar att mannen behöver lämna Manchester United.

Cavani inom Boca Juniors jag skulle inte spela se fram emot 4 miljoner euro årslön.

Toreira, se fram emot två veckor eftersom den, uppgav tenderar att mannen behöver bära tröjan i riktning bort den berömda klubben. Lucas Torreira är inom Uruguay, hans mor dog inte för länge sedan från coronavirus. P.g.a på detta önskade att mannen vara på kort avstånd sin hushåll.

Lucas Torreira flyttade vara uppmärksam på Atletico Madrid på inteckning i riktning bort Arsenal till att börja med från säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + fifteen =