Stridregion mellan Salihamidzic men även Flik ännu en gång

0

Atmosfären inom Europamästarnas led råda över aldrig varit sämre den den här typen säsongen. Specifikt ntyska “En bild” rapporterade det finns en stridregion inom Bayern mellan Hansi Flick men även sportchef Hasan Salihamidzic. Först vänta sju dagar eftersom den men även eftersom den ännu en gång efter matchen i form av PSG.

Att markera finns en betydande mängd kontroverser genom personalbeslut men även Flik behöver ha det finns en inverkan på överföringarna, även när klubbens täckning är välkänd.
Den viktigaste sammandrabbningen inträffade på bussen efter sin ägo återvänt ifrån Rom, under vilket Bayern spelade i form av Lazio. Först utbytte de som bara några få hårda fras, men även eftersom den nämnde Flik ytterligare Salihamidzic tenderar att “bevara käften”, varefter att anse växte till tystnad.
Är faktiskt hade varit att anse slutlig grälet genom Boateng, vars avgång Flik för att inte stöder, men även Salihamidzic meddelade.
– Jag går för att inte komma in på att anse i alla avseenden. Jag har ingen aning tips om hur man det här är tillgängligt i inom media, dock att anse utför inte en enda funktion heller. Hela jag vet att vad jag tycker i fråga om Jerome men även alla de förstår hur finemang det finns en entusiastisk spelare visst är han. Mannen spelade det finns en fantastisk säsong, att anse dagen gått hade varit dessutom finemang vänta honom, visst är han den yttersta fokuserad men även pojken utför alla de skyldigheter korrekt. Det är så jag kommer berätta vänta dig, nämnde Flick efter matchen.

Leave a Reply