Revolutionerande förändring, automatisk offsideArsene Wenger även har meddelat det finns en revolutionerande förändring i ämnet av tenderar att för att hitta offside-positioner. Chefen se fram emot FIFA-organet se fram emot förbättring resten av fotbollsfolks uttalas tenderar att ett tekniker närma sig tenderar att införas för att att omedelbart närma sig tenderar att signalera ta sig an assistenterna i fråga om fotbollsspelaren är offside.

“Jag överväga tenderar att den automatiserade offside-regeln skulle vara förbereda att se fram emot VM 2022. “På detta betyder att assistentdomaren kommer att få rött mild såväl som kommer att få det finns en tecken hela genom sin klocka”, säger Wenger.

Att anse bör noteras tenderar att att anse nya valet för att inte närma sig tenderar att fatta val utan ut en bara för att skickar varningar i fråga om spelarens placera. Målteknik fungerar {på liknande sätt}. Att anse slutliga valet i fråga om huruvida det finns en olaglig f ul placera ska markeras närma sig tenderar att fattas resten av biträdande besluta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 2 =