Flick: Vi spelade spektakulära

0

Detta vinnaren resten av Champions League, Bayern München, besegrades inom den primära matchen inom kvartfinalen resten av PSG i form av 2: 3.

Bayerns tränare Hansi Flick (Flick) överväga ändå tenderar att hans lagstiftning är redo att nå semifinalen inom returmatchen.
– PSG gjorde tre mål som med ursprung i hemmahörande i ett antal verkliga chanser de skulle, under tiden som vi dock hade vänta en mängd möjligheter för att vi lyckades missa. Vi kan ha uppnått ett en alltför stor mängd högre konsekvens, fast vi hade varit för att inte effektiva samt dödliga, fast alla delar är jag är inte nöjd i form av prestationen samt mitt lagstiftning spelade – nämnde Flik samt tillade:
– Vi missade en mängd möjligheter, säger jag återigen … Stilen vi spelade hade varit spektakulära, inte en enda gillar tenderar att förlora, fast varje gång att markera redan är så, låt att markera vara så samt efter vi utför riktig attackfotboll. I fråga om vi ​​försöker igen på den primära duellen ha kunskap i, räkna med att oss ett optimistisk leder till Paris – tillade pojken.

[ad_2]

Leave a Reply