den berömda från Kina MMORPG anländer inom väst, ny trailer

0

Swords of Legends Online- kan också kommer in Väst genom loppet av 2021, för att meddelats resten av Gameforge som kan tenderar att handtag publiceringen resten av sporten, a MMORPG speciellt populär inom Kina, på västra marknader mellan Amerika samt Europa.

Swords of Legends Online- är utvecklat resten av Wangyuan Shengtang & Aurogon samt är det finns en trippel A MMORPG för att kännetecknas resten av det finns en verkligt högkaliberproduktion, dock fram till denna punkt begränsad vara uppmärksam på Kina för att inte bara för att se fram emot spelmekaniken som kan vara speciellt lämpad se fram emot den ett område gruppen, men dessutom se fram emot dess innehåll material för att verkar bestämt inom linje genom användning av kinesisk tradition.
Sporten är i själva verket fakta är förutsatt på en mix av forntida legender Kineser för att är ett segment av anpassad, mytologi samt folkloren inom att anse det stora asiatiska landet. Källmaterialet är så betydande tenderar att att anse säkerställer byggandet resten av det finns en extremt extraordinärt stor spelvärld, så en alltför stor mängd tenderar att att anse flödar genom inom antal olika multimedieproduktioner för att gagnar samma identiska namn på sporten med tanke på berätta antal variationer resten av de som gamla historierna hela genom TV-serier, filmrullar samt extra.
På detta är omfattningen resten av fenomenet Swords of Legends Online- inom Kina, dock titeln blev denna massiva samt populär tenderar att att anse för tillfället är är det finns en seriös kandidat tenderar att att skapa sig dessutom inom väst. Alternativt råda över arrangera samt karaktärerna redan bevisad tenderar att dessutom de är redo att ha ett positiv upprätthålla på de som amerikanska samt ecu marknaderna, därefter Gameforge att anse är redo att förändras till det finns en framgång.
Swords of Legends Online- är redan tillgänglig se fram emot förbeställning på Steam eller genom Gameforge-klienten och med hjälp av tenderar att göra det finns en reservera kan ni komma åt betatest förväntas se fram emot det följande period. Släppdatumet är men för att inte känt dock är avsiktligt vara uppmärksam på sommaren 2021.

[ad_2]

Leave a Reply