Yahoo Answers, webbplatsen i ett försök att ställa de som konstigaste problemen på Internet, närma sig snabbt är benägna att stängas

0

Yahoo Answers skulle vara skrivskyddade i riktning bort att tillägga via den 20 april, vilket motverkar kunders i riktning bort är benägna att ställa nya poäng eller svar på ämnena.

Eftersom den, i riktning bort 4 maj, omdirigeras alla de för att försök komma åt Yahoo Answers ännu en Yahoo-hemsidan, skriver tidningen People.
Kunders närma sig ha förmågan att begära sina skyldigheter resultat i ännu en 30 juni, tillsammans med det hela användargenererat innehåll material, frågelistor, lösningar och många andra.
Genom loppet av de som mest uppdaterade 15 åren även har Yahoo Answers blivit identifierade se framåt för att humoristiska poäng, för att dessutom även har har inte lika underhållande lösningar.
Förfrågningar innehöll kontinuerligt ganska mycket antal ämnena, ännu en instans astronomi (överväga du kommer som individer nånsin närma sig är benägna att gå inom solen?), Förhållanden (gjorde jag min pojkvän ännu en det finns en vampyr?) Eller myter (finns att iaktta det finns en trollformel som kan är benägna att göra mig ännu en det finns en sjöjungfru?).
Bolagen nämnde är benägna att en av många de som mest viktiga faktorerna för att påverkade avstängningsbeslutet hade varit är benägna att Yahoo Answers sin helhelt simpelt hade blivit mycket mindre väl gillade.

[ad_2]

Leave a Reply