Det finns en ovanlig scen inom Etihad-tunneln farligt domaren i fråga om det finns en autograf med ursprung i hemmahörande i Holland

0

Inom traskar natt slog Manchester City Borussia Dortmund 2: 1 inom den primära kvartsfinalmatchen inom Champions League.

“Medborgarna” nådde det finns en minimal vinst framför omkampen på Tecken Iduna Park i form av ett mål som från Phil Foden (Phil) inom den 90: e minuten. Den förr utjämningen se framåt för att “miljonärerna” inom den 84: e minuten fördes från Marco Reus (Marco Reus), efter är benägna att hemmalaget tog ledningen inom 19: e minuten hela genom Kevin De som Bruyne (De som Bruyne).
Inom toppen från matchen sågs det finns en ovanlig tillstånd varje gång en av många assistentdomarna, Ovidiu Hategan, inom tunneln farligt i fråga om det finns en autograf med ursprung i hemmahörande i Erling Haalanda första gäststjärnor (Haalanda), för att spelats komma in från BT Sportaktiviteter-kameror.
Även när mannen orsakade massiva olyckor på sitt reglering avvisade den norska anfallaren honom för att inte, mannen undertecknade vederbörligen sitt domarblock att tillägga ytterligare stängning kramade mannen ytterligare att tillägga i form av honom.
De som rumänska domarna skadade gästerna drastiskt att tillägga annullerade målet se framåt för att Jude Bellingham inom den 38: e minuten p.g.a det finns en obefintlig foul på Ederson.
VAR svarade för att inte som ett resultat av domaren Ovidiu Hategan avbröt handlingen tidigare än Dortmund-spelaren gick komma in i form av bollen inom mål som att tillägga gav den barnen engelsmannen ett gult tillfällig.