Gaia: Vi hotades genom användning av det finns en straff, såväl som Diakabi ohälsosamt oss ​​är benägna att förlänga matchen

0

Matchen mellan Cadiz såväl som Valencia (2: 1), för att spelades igår inom La Liga, passerade inom det finns en rasistisk skandal. Cadizs Huna Kala förolämpade Muktar Dijakabi, Valencia-spelaren lämnade planen, såväl som resten av solidaritet gjorde hans lagkamrater exakt samma.

Valencia-spelarna, utan ut en Diakabi, återvände ytterligare sektorn 20 min efteråt. Kapten Jose Gaia uttalas är benägna att de som hade varit tvungna är benägna att återvända ytterligare sektorn som ett resultat av de som hotades genom användning av svår sanktioner. Diakbi ohälsosamt dem avsluta matchen.
“Vi fick höra är benägna att i fråga om vi icke återvänder närma sig vi är benägna att förlora poängen inom den den här typen matchen såväl som är benägna att att markera mest sannolik närma sig är benägna att växa till att bli det finns en straff hela genom att dra för resten av poäng. Diakabi ohälsosamt oss ​​avsluta matchen, vi önskade att för att inte ut på planen. “Mannen önskade att för att inte förlänga matchen”, uttalas Gaia såväl som noterade är benägna att förolämpningen hade varit en betydande mängd ful.
“Jag behöver för att inte vi säger att vad Kala uttalas ytterligare Diakabi. “Kala lämnade sektorn sist, jag fick för att inte talande genom användning av honom.”


[ad_2]

Leave a Reply