Halland valda Real – Klubben önskade att för att inte förhandla i form av manager RajolaVägen framåt för Erling Halland är ett från de som väsentligen den mest intressanta ämnena inom fotbollsvärlden. Se fram emot två dagar av den anledningen som hade varit manager såväl som fotbollsspelarens far, Mini Rajola såväl som Alf-Inge Haland, inom namn inom Barcelona såväl som Real Madrid. Tydligen är tenderar att Hallands företrädare förhandlar i fråga om hans lastsköld, även när Borussia Dortmund meddelade tenderar att de som för att inte tänka på dumpa sin toppscorer.

Spanska medier hävdar tenderar att Rajola besökte varje klubbarna som ett sätt att höja priset på sin klient såväl som som ett sätt att förvärva det finns en verkar större avgiftsupplösning se fram emot sig .

“AS” skriver tenderar att Halands far meddelade Real tenderar att hans son bara för att behöver spela se fram emot den “kungliga klubben”. Baserat på denna leverans hade Real för att inte se fram emot avsikt för att gå in inom matchen i form av Barcelona såväl som Manchester City hela ekonomisk ledning från manager Rajola.

Avsikten i form av Real såväl som president Florentino Perez hade varit ha laglig rättighet direkta förhandlingar i form av Borussia Dortmund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 19 =