Real säljer ett antal stjärnor med anledning av Mbape även Haaland

0

Real Madrid behöver absorbera Kylian Mbappe även Erling Haaland, och så de behöver säkra kontantbelopp ta sig an denna mördarduo hela genom tenderar att lossa ett antal de som grandios även mest kostsamma kändisarna. I överensstämmelse med “Munda Deportiva” behöver Florentino Perez börja dela konstruera ett team som kan tenderar att dominera inom ett antal kalenderår inom Mbape även Haaland det efterföljande säsong. Efter alla finns att anse är faktiskt problemet i fråga om finansierar.

Pojken är redo att ändå redo i form av Mbappe som ett resultat av hans kontrakt i form av PSG varar resultat i ta sig an 2022 även då är redo att mannen komma för att det finns en fri agent, även Perez är trevlig i form av ledningen vänta den franska storen, så betydligt är redo att hela tiden komma överens i fråga om kompensation, i synnerhet i fråga om spelaren gör tryck.
Hur som helst, även när de som lyckas “ischemisera” betydligt i form av Mbape, bör de som ändå köpa den för att inte så en billig Hollande, för att även har kontrakt i form av Borussia resultat i ta sig an 2024. Att iaktta tyska laget ber i fråga om otänkbara 180 miljoner euro vänta honom, även Barcelona, ​​liksom olika storheter, behöver ha honom. I överensstämmelse med plikt besöker hans far även agent hela har intresse även väger erbjudandena, fast hos Real är de som säkra på tenderar att mannen levereras till dem.
De kommer inkomster kontantbelopp hela genom tenderar att lossa sina stjärnor. Först på skjutlistan är Gareth Bale, för att utför på utlån inom Tottenham inom kalenderår. Även när Bale inte för länge sedan uttalas tenderar att mannen behöver komma igen även förmånen från och extra ett kalenderår på bänken i form av det finns en löning på 15 miljoner euro per säsong, är att anse uppenbar tenderar att Real närma sig tenderar att försök att undanröja honom på hela betyder. Rafael Varan (Varane) även har redan bett för att avvika för även vägrar för att skriva skriftligt ett nytt kontrakt, så Real närma sig tenderar att vilja lossa honom inom sommarsäsong, liknar Iska (Isca), som kan vara varje sak extra missnöjd i form av protokollet även inom klubben i form av sina deltar i .
Dessutom är det skrivet i fråga om avgången vänta Sergio Ramos (Margio) även Marcel (Marcela). Även när de som varje är legender inom klubben, kostar de som en betydande mängd och det är det en betydande mängd oenighet. Förhandlingarna i form av Ramos även har avbrutits med anledning av ett nytt kontrakt för att även har pågått genom det finns en ett tag, även Marcelo även har det finns en överdriven löning, vänta överdriven så att Zidane är redo att för att använda sig av någon person ungdomlig inom hans ställe.
På listan ta sig an salu finns dessutom Eden Hazard, som kan vara extra trasig än mannen utför. I fråga om de som gå fel i form av tenderar att lossa Azar är Madrid-fansen i enlighet med plikt kunna lossa den barnen brasilianska stjärnan Vinicius Junior, för att de som uppskattar är mycket mindre ett gäng än Mbape även Real säljer ett antal stjärnor med anledning av Mbape även Haaland.

[ad_2]

Leave a Reply