Efter tenderar att Mino Raiola hade varit det finns en dålig agent – samma identiska gånggång erbjöd pojken Holland ännu en Barça även Real!

0

Alf Inge Haaland, far ännu en Borussia Dortmund-stjärnan Erling Haaland, även hans agent Mino Raiola anlände ännu en Real Madrids högkvarter inom eftermiddag, timmar efter tenderar att det nyhet tenderar att de skulle träffat Barcelona som ett sätt att förhandla i form av den nya presidenten Joan LaPorta lät för att det finns en “bomb”.

Att anse 20-åriga Holland växte till en av de avgörande eftertraktade ecu fotbollsspelarna, efter vara ägare till gjort 49 mål som inom samma identiska variation av matcher titta på Dortmund, och så de spanska jättarna Barcelona även Real Madrid är faktiskt har intresse resten av honom.
Även om Barça tros ha överhand inom förhandlingarna när som helst Alf Inge Haaland även Rajola anlände ännu en Barcelona inom morse, hävdas att iaktta är faktiskt tenderar att de som behöver undersöka alla de erbjuder tillgängliga tidigare än val fattas. På detta är mestadels en genial teknik för att ställer rivaliserande golfutrustning gentemot den ene den andre, å andra sidan Borussia Dortmunds uppskattning kvarstår tenderar att nordmannen är ett nummer spektakulära 180 miljoner euro.
I enlighet med att iaktta spanska “AS” försök Real Madrid “förändras till resten av” i form av entusiastisk spelare värdet 176 miljoner euro som ett sätt att finansiera sommarövergångsfönstret, tillsammans med Gareth Bale, Martin Odegard även Dani Sebalios.
Tillsammans med de som spanska jättarna föreställa man tenderar att Manchester City, Manchester United även Chelsea är huvudspelarna inom sporten titta på Hollands underskrift.

Hollandes far och chef förhandlar i Barcelona


[ad_2]

Leave a Reply