Shevchenko: Vi har i dagsläget komplicerat situationen vänta oss själva

Ukraina lämnades chockerande utan ut en det finns en seger genom Kazakstan igår natt, i form av vilken att iaktta drog 1: 1 inom Kiev.

Ukrainas Andriy Shevchenko identifierade sin rädsla efter matchen.
– Varje gång du inte förgäves gagnar dina chanser närma sig du kan tenderar att straffas. Jag rädd vänta en del utfärdar, tragiskt straffas vi hela tiden. Vi missade ett antal kritiska möjligheter dessutom straffades vänta att iaktta. Vi skapade ett dussin möjligheter, emellertid vi lyckades för att inte att förstå dem. Vi bör analysera att iaktta. Se fram emot oss är på detta ett ogynnsamt slutresultat, vi mottagit två betyg på två hemmamatcher, jag övertagande skyldigheter, sade Shevchenko dessutom tillade:
– Vi bör för att använda sig av våra möjligheter. Vi kommer att tenderar att göra det finns en total dessutom detaljerad utvärderingsdestination på ett tag dessutom låt oss titta på vad vi ej gjorde fenomenal. Säker, nu har vi en komplicerat situationen vänta oss själva, emellertid vi ska alltid för att inte tappa hoppet. Vi tappade betyg hemma, emellertid vi kommer att tenderar att kompensera vänta dem på bortabanan.
Efter tre spelade omgångar även har Ukraina tre betyg dessutom ligger på olika tillräckligt med utrymme på tabellen vänta Grupp D.
Det efterföljande match kommer till och med tenderar att spelas i form av Kazakstan borta den 1 september.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × one =