Marko Pantelić efterträdde Slaviša Kokez

Det finns en session se framåt för att FSS: s styrelse hölls ungefär Sports Mitt inom Serbiens fotbollsförbund, genom ordförande från vice president se framåt för att FSS, Marko Pantelić.

– FSS: s styrelse uppgav tenderar att Slaviša Kokeza slutade utöva tjänsten för att presidenten se framåt för att FSS samma identiska för att mannen avgick. Direktionen uppgav tenderar att Marko Pantelić, vp se framåt för att FSS, inom enlighet i form av de som riktlinjer för att föreskrivs inom stadgan se framåt för att FSS, närma sig tenderar att utöva hela skyldigheter inuti FSS: s kompetens, dvs. FSS-representanter, som ett resultat av mannen redan är registrerad för att det finns en konsult inom enlighet i form av bestämmelserna inom FSS-stadgan. FSS inom acceptabla register för att hålls från byrån se framåt för att företagsregister, meddelades att anse ifrån Serbiens fotbollsförbund.
FSS: s styrelse uttryckte tillfredsställelse i form av den utmärkta starten se framåt för att Serbiens “A” -landslag inom kvalen se framåt för att VM 2022 men även gratulerade väljaren Dragan Stojković, den professionella personalen men även spelarna ta sig an de som uppnådda summorna. Dessutom, antog den affärsmässig planen se framåt för att 2021 men även antog i fråga om tenderar att spela komma in hela matcher inom Serbiens ungdoms- men även kadettliga, alla sakerna inom funktion tenderar att ofta men även verifiera fotbollsfolks inom de som ungdomlig kategorierna. FSS: s styrelse råda över beslutat tenderar att 30 av ungar ifrån Kosovo men även Metohija borde vara vänner inom FSS-läger genom den kommande perioden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 4 =