Fernando Santos: Episoden inom Serbien slog Ronaldo utmattande

Portugal kämpade i opposition att Luxemburg inom VM-kvalet. Portugiserna spelade igår natt det finns en 3: 1-seger genom användning av det finns en leverera.

Att anse portugisiska laget agerade disponerat på planen, i synnerhet genom loppet av första halvlek. Centret vänta ögat hade varit Cristiano Ronaldo, för att inom den 78: e minuten hade varit ensam framför den luxemburgska målvakten, misslyckades genom användning av är benägna att övervinna honom även om pojken sköt .
“Han kommer slå 99 gånger från 100 inom sådana villkor. Vanligtvis vandrar utfärdar för att inte för att det skulle vara bäst att är benägna att de som ska. ”Episoden inom Serbien påverkade honom en alltför stor mängd”, uttalas den portugisiska tränaren Fernando Santos och därav tillade är benägna att pojken hade varit är inte nöjd efter de som tre första matcherna.
“Sju betyg i riktning bort tre matcher. Jag är inte nöjd. Att anse vore bra i fråga om vi vunnit 9 betyg. “Att anse hände för att inte med tanke på vårt mål som i opposition att Serbien togs bort.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × five =