Ilija Nestorovski utvisades med ursprung i hemmahörande i att iaktta makedonska landslaget

Ilija Nestorovski utvisades med ursprung i hemmahörande i att iaktta makedonska fotbollslandslaget så att jubla ett mål som inom matchen i jämförelse med Liechtenstein (5: 0).

– Jag uppmanar i fråga om ursäkt ännu en hela för att trodde är benägna att min svordomar riktades ännu en de flesta, nämnde Nestorovski vänta att iaktta makedonska laget, för att gjorde ett mål som vänta 5: 0 på 11 meter med ursprung i hemmahörande i flickan, att tillägga sprang ännu en kameran att tillägga påbörjade svära.
– För att inte vänta de flesta utan ut en vänta somliga individer. Jag gjorde att iaktta genom användning av ett svalt essentia l. Se fram emot mig är Makedonien heligt, jag nakna att iaktta makedonska bandet inom både Kroatien att tillägga Italien. Långt och brett representerade jag Makedonien att iaktta finaste jag kan. På detta riktades ännu en .
Mannen jag skulle inte ha förbannat på individer som hotade honom att tillägga hans hushåll. Makedoniens , Igor Angelovski, bestämde sig så att utvisa Udinese-anfallaren att tillägga kaptenen vänta Makedonien med ursprung i hemmahörande i laget framför matchen genom användning av Tyskland.
– Jag lycklig är benägna att mannen ohälsosamt i fråga om ursäkt vänta de flesta att tillägga erbjöd det finns en ett bevis, å andra sidan ett sådant vanor hos det finns en landslagsmedlem är redo att för att inte utvecklas till ostraffat att tillägga jag räknar för att inte genom användning av är benägna att han kommer träffa Tyskland, nämnde Angelovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + sixteen =