Vi bör vara akut medvetna i fråga om är benägna att vi icke spelade gentemot ett dåligt reglering

0

Inom dragningen via Costa Rica har varit Amir Hadžiahmetović en av många spelarna för att tillbringade hela nittio min på planen.
– Matchen via Costa Rica har varit krävande, å andra sidan vi bör vara akut medvetna i fråga om är benägna att vi icke spelade gentemot ett dåligt landslag. Däremot är Costa Rica ett en alltför stor mängd fördelaktig reglering. Vi spelade via ivrig spelare som inte består av så ganska mycket av min samt jag tycker är benägna att vi gjorde ett mycket väl jobb, i synnerhet ta hänsyn sanningen det vi spelade inom att markera denna sort laget se framåt för att första gången samt är benägna att vi tränade något kollektivt. Vi är de ledsna genom är benägna att vi icke vunnit, å andra sidan att markera har varit för att inte så illa heller – nämnde Hadžiahmetović.

Hadžiahmetović hänvisade dessutom ta sig an mötet via de som dagens världsmästarna.
– Matchen via Frankrike närma sig samt vi uppmärksamma att organisera oss ganska lika bra för att uppnåelig. Inom sådana matcher har du lärt dig aldrig vad kommer du att kunna räkna med att dig. Inte en kotte trodde ens är benägna att Ukraina jag skulle inte spela oavgjort via dem. Vi kommer att är benägna att göra vårt största att kunna att reagera liz e allra bästa konsekvens samt jag vänta sig att vi ska att hålla sig obesegrade inom den matchen.

[ad_2]

Leave a Reply