Netflix direkt action-serien även har det finns en arbetstitel

Serien Netflix från det finns en lite av konstant sin tillverkning av inom stor hemlighet å andra sidan tillfällig titel används internt från insiders att kunna avgöra denna nya serie direkt rörelse är förutsatt på den berömda mangan och därav anime från Eiichiro Oda, för att är redo att vara One Piece: Idé Roger.

Det är det ganska mycket otroligt är benägna att på detta namn dessutom närma sig att bli van vid att inom versionen slutgiltig, som kan vara det finns en betydligt konstig och icke förnämligast engagerande titel, å andra sidan att anse här är det som för att även har samlats från Production Weekly hela genom för att titta på de som mest uppdaterade inspelningarna med ursprung i hemmahörande i produktionsstudiorna titta på den pågående serien.
Sedan igen är att anse för att inte första gången namnet inom höra sig för dyker nämner, ta hänsyn är benägna att exakt samma showrunner ansvarar att kunna skapa One Piece direkt action-serien, Steve Maeda, hade titta på länge eftersom den avslöjat ett fotografi för att det finns en dörr i form av orden “Project Roger” på, vilket låta det finns en betydligt definitiv intyg på kodnamnet titta på serien.
Att iaktta pågående arbetet fick att direkt en massiv sak ur att anse sakta ner med ursprung i hemmahörande i utbrottet från Covid-19-pandemin och därav troligen alla de datum för att planerats titta på bot även har skjutits nämner. Vänta tillfället jag vet att vi ändå nästan ingenting i fråga om TV-serien inom höra sig för och därav vi väntar på den primära officiella kunskapen.
Den primära bekräftelsen från One Piece på Netflix, med en TV-serie inspelad live med riktiga skådespelare inom tillverkning av uppstod titta på genom ett kalenderår eftersom den, inom januari 2020, då fanns att anse bara några få bekräftelser tillsammans med att anse sanningsfasetter att det kan det finns en stor produktion i nära samarbete med Eiichiro Oda. Omkring den den här typen tiden väntar vi på det som får förståelse extra i fråga om att anse, som ett resultat av inspelningen är redo att startas eller i hela, det finns en snar framtid. Nuförtiden även har att anse bevisad sig är benägna att att anse ska håll 10 del och därav berätta sagan i fråga om East Blue med ursprung i hemmahörande i den ursprungliga berättelselinjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − six =