Att markera denna sort inte förgäves kärlek! 9 signal på manipulerande vanor för att vi förväxlar via kärlek

Dessa vanor beaktas från massor av för att ett bevis på kärlek, fast inom sanningen är de som manipulerande vanor även emotionell utpressning. Är du kommer välkänd?

Vi hämtar kommer att bli våra relationsvanor ifrån våra av äldre; på grund av detta faktum pågår att anse oavbrutet tenderar att vi anser tenderar att giftigt vanor är i sin helhet vanligtvis. Vi av kontinuerligt tenderar att uppträda som inte är det gynnsamt titta på partnerskapet och använder inte en avsikten att byta att anse.
Ganska mycket av relationer har fått ett destruktivt band mellan två personer som inte nyttja någon person aning i fråga om tenderar att de som manipulerar även känslomässigt missbrukar sig själva. Inom illusionen att det finns så kärleken försöker ut, är bosatt de som inom ett antal kalenderår (ännu en även via livet) inom ett dysfunktionellt partnerskap. Är du kommer en av många dem?

1. Svartsjuka

Jag rädd från att anse överväldigande antalet individer som ändå tycker tenderar att svartsjuka betyder kärlek. Verklighet är tenderar att svartsjuka är en indikation på stor osäkerhet. I fråga om vi ​​är avundsjuka är vi icke säkra på oss själva eller anslutningen. I fråga om vi ​​tvivlar på oss själva överväga vi tenderar att vi icke råda över betydligt att leverera vår medarbetare även våra kvaliteter är försumbara jämfört via olika. Osäkerhet ifrån anslutningen innebär inom sin vänd tenderar att vi icke litar på partnern även förväntar sig oss bara för att att anse värsta från honom. Inom ett förhållande bör tilltro predisponera dem varje så att bete sig på en metod som kan vara förmodligen den mest fördelaktigt titta på anslutningen.

2. Begränsa från {friheten}

Svartsjuka kan förknippat via begränsningen från {friheten}. Försöker du kommer dessutom bitter ut i fråga om din medarbetare behöver leverera det finns en öl, kontrollerar du kommer ofta har varit visst är han även vad pojken gör även klickar du kommer så att be honom tenderar att gå hus medan du tänka på? Kontakt via omvänd samlag har fått dessutom otänkbar. Vad betyder att anse? Du kommer litar sanningen är för att inte på tenderar att din medarbetare ska bete sig på korrekt tillvägagångssätt och icke sarga dig, så det skulle vara bäst att hela tiden ha kontroll.

3. Stridregion motiverad från ardor

Anteckningsboken titta på det finns en kärlek lämnade för att inte ett den som öga torrt. Ändå den romantiska beskrivningen för att massor av drömmer i fråga om är bara för att ett dysfunktionellt gör ett försök ifrån huvudpersonerna titta på ett förhållande. Det är det inte den den som historien under vilket vi förväxlar stridregion även hysteri via kärlek även ardor. Ett italienskt absolut från rop även utbyten från åsikter råda över inget tenderar att göra via ardor, för att inte via kärlek i alla avseenden. Så borde du förespråkar gräl så att din relation är passionerad, är du inte förgäves ett ifrån att avbryta citerar ett bröllop.

4. Lämna skyldigheter ännu en det finns en en annan

Det finns massvis brudar för att låter herrar för att hitta sig titta på betald ledighet, köpa dyrbarare fastigheter, besluta restauranger även jämförbara. Dessutom det finns flertal herrar för att för att inte är redo att laga det finns en den som måltid, för att inte är redo att placera till minst en {tvättmaskin} eller sy strumpor. I synnerhet den åldern generationen (kanske inom byarna) hände denna samexistens vanligtvis, fast inom sanningen är att anse för att inte ett partnerbeteende, och använder inte en det finns en vi litar på att.
För att försvinna skyldigheter till minst en annans axlar platser oss inom positionen titta på ett annat “av barn” för att bör tas i fråga om hand; vi är ej det finns en medarbetare för att de hjälper ännu en tenderar att konstruera ett förhållande, och använder inte en det finns en börda tenderar att handtag.

5. “I fall du älskar mig, då …”

nja alla de på denna planet råda över expertisförväntningar från på detta specifikt. Visst daterade du kommer dessutom den som använde på detta även desto högre titta på dig i fråga om pojken för att inte vände din livspartner. Är benägna att för att använda sig av dessa fras är ren manipulation. Den för att tillämpar dem försök att reagera liz e sitt mål som, partnerns ha känsla för något och behov. I fall du älskar mig, promenerar du kommer på äta via mig!
I fall du älskar mig avgår du kommer min mamsen denna sort ännu en helgen! Att markera är redo att det har varit det extremt massor av jämförbara påståenden, fast de som betyder samma identiska sak – din medarbetare manipulerar dig även pojken inte förgäves funderar på din tillfredsställelse.

6. Överföra ansvaret titta på sina personlig ha känsla för något ännu en partnern

Det finns en en betydande mängd en typisk emotionell utpressning är tenderar att överföra ansvaret titta på sina personlig ha känsla för något ännu en partnern. Du måste ha det finns en berömd dagskit, du kommer stod citerar via din vänstra fot, din chef gjorde dig det praktiskt taget slingrig; hus även även när din medarbetare beter sig liknar olika dagar är hans {andning} dessutom det finns en anledning tenderar att explodera. Du kommer klandrar honom titta på hans ilska, titta på varje gång hus ifrån jobbet förväntar sig du kommer dig tenderar att pojken förbättrar gör allt du sinnelag.
Inte en enda är i kontroll av våra ha känsla för något, bara för att vi själva. Partnern inte förgäves denna sort så att göra oss lyckligt. Är benägna att inklusive skyldigheter titta på sina personlig ha känsla för något inom det finns en annans pågår är destruktivt vanor för att förstör det finns en relation. Det är det inte heller partnerns plikt för att förbättra gör allt du sinnelag har du antagligen att anse hela hunden efter jobbet; i fråga om du väntar dig på detta bidrar du kommer ännu en emotionell utpressning inom gör allt du förhållande.

7. Avgöra (i fråga om relevant utfärdar) och använder inte en det finns en medarbetare

Har du någonsin kommit överens i fråga om tenderar att ni varje ska äta äta via kamrater och använder inte en tenderar att rådfråga din medarbetare ? Ordnade ni ett besök, anmälde ni er varje ännu en kursen, köpte det finns en dyra mobil, kosmetika, det finns en en handväska …? Ganska mycket av två sammanhörande visas för att inte för att ett reglering, rimligen än inom det finns en fackförening för att för att inte riktigt övertagande hänsyn ännu en dem.
Förvärva från oss förstår det skyldigheter för att det via det finns en relation; en av många dem är effekten från vårt vanor även val på partnerns liv. Finansierar även vägen tenderar att spendera fritid inom ett hälsosamt förhållande bör vara varje parternas val, för att inte enbart en.

8. Förväntningar på telepati

En av många de som fult kvinnodomänerna för att för att inte gynnar anslutningen. Det är det sinneslöst tenderar att förutse sig tenderar att det finns en man känner ifrån sin tumme vad hans fru vill ha även vad hon tycker. Öppen kommunikation är grunden titta på ett effektivt förhållande; varför gör att anse oss då ännu en ett sådant svårigheten? Alla de bör öppna munnen även prata sina vill ha även vill, upptäck en användbar kompromiss eller ett av andra – i själva verket i fråga om de som behöver ha det finns en harmonisk relation, ännu en nytta titta på av barn dessutom.

9. Hålla sig borta från gräl

Äktenskap även familjeterapeut Jim Seibold varnar så att upprätthålla sig en avslappnad alltid. Ett förhållande under vilket du inte förgäves inslag antal åsikter är varken hälsosamt eller fördelaktigt. I fall du upprätthåller ett fridfullt även aldrig uttrycker att anse för att stör dig fördömer du kommer anslutningen ännu en ett problematiskt även otillfredsställande band.
Att markera betyder tenderar att partnerna för att inte är ärliga emot den ene den andre, de som inslag för att inte sina ha känsla för något även rädslor, dem är rädda så att vara öppna även sårbara. Är benägna att svälja dina ha känsla för något även inom ett gör ett försök tenderar att för att inte lyfta resultat i dem betyder för att inte att du helt enkelt bidrar ännu en instämma; total motsats tjänar du kommer summa pengar titta på efteråt svårigheten, för att regelbundet närma sig tenderar att urholka.
Författare Jim Rohn uttalas det finns en : Den mest bedårande gåvan vi är redo att ge är vår personliga tillväxt. Jag brukade vi säger att, “I fall du ta hand om mig, övertagande jag hand i fråga om dig.” fast för tillfället är säger jag “Jag ta hand om mig titta på dig, och du har ta hand om dig titta på mig.” Jag överväga för att inte tenderar att betydligt utställning ett harmoniskt förhållande högre, vad säger du kommer?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 2 =