OnePlus 9 men även OnePlus 9 Pro introduceras: Nya krav se fram emot mobiltelefonkameror

Huvudfokus se fram emot de som nya enheterna är på kamerorna för att utvecklades inom samarbete genom användning av att markera svenska affärsrörelsen Hasselblad, känt se fram emot sitt innan samarbete genom användning av den amerikanska rymdorganisationen NASA.

Kamerorna även har uppgraderats, fast priset kan också vara större, så 6,5-tums OnePlus 9 kostar ett minimum av 729 $ men även 6,7-tums OnePlus 9 ett minimum av 969 $. På detta innebär att det kan de som mest kostsamma mobiltelefonerna med ursprung i hemmahörande i att markera från Kina affärsrörelsen fram till nu. Förbeställningar accepteras med ursprung i hemmahörande i 26 mars.

OnePlus 9 finns inom konfigurationer genom användning av 8 GB RAM men även 128 GB internminne men även 12 GB RAM men även 256 GB internminne, då däremot OnePlus 9 Professionell närma sig är benägna att det har varit det genom användning av 8 GB RAM men även 128 GB internminne, eller 12 GB RAM men även 256 GB internminnet.

Ovan pratade om 6,55-tums Full HD-skärm (513 ppi-modell) OnePlus 9 är platt, då däremot Quad HD + AMOLED 6,7-tums skärm (525 ppi) modell Professionell är böjd. Det är det uppnåelig är benägna att manuellt utnämna skärmuppdateringsfrekvens mellan 60 men även 120Hz. Följare från njuter favor Hyper Touch-funktionen inom Professionell-modellen, vilket avklinga latens genom användning av 25 ännu en 30 millisekunder, men även njuter för att stöds med ursprung i hemmahörande i start är Call of Duty, PUBG, Brawl Stars men även League of Legends: Wild Rift.
Varje modellerna drivs från Qualcomms Snapdragon 888-processor för att dessutom tillåta nytta från ett 5G-nätverk men även drivs dessutom från samma identiska 4500 mAh-batteri för att stöder OnePlus nya Warp 65T-laddning, vilket gör är benägna att telefonen är redo att laddas på bara för att 29 min.
Att anse finns tre kameror bak OnePlus 9, då däremot OnePlus Professionell även har 4.

I ämnet av Professionell-modellen finns att markera det finns en huvudkamera på 48, det finns en ultrabredd på 50, ett telefoto på 8 men även det finns en makrokamera på 2 MP. OnePlus 9 har inte någon tele-kamera så 2x optisk men även 10x digital zoom är genomförbar, då däremot 9 Professionell även har 3x optisk men även 30x digital zoom.
Även när antalet megapixlar är exakt samma, skiljer sig sensorerna, OnePlus 9 vidtar Sonys IMX689 men även 9 Professionell det finns en förbättrad Sony IMX789-sensor.
Foton från Professionell-modellen rymmer fler men även huvudpunkterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − six =