Mortal Kombat, film: olika officiella trailer i form av rörelse även specialbilder

De som filmföreställning från Livsfarlig strid verkar i form av olika trailern officiell, full från rörelse även speciella foton för att ser ut hämtade omedelbart i riktning bort seriens deltar i för att avancerade från NetherRealm Studios.

Ut i teatrar och på HBO Max den 16 april, Mortal Kombat lovar stor anslutning ta sig an den ursprungliga franchisen, varav filmregissör Simon McQuoid är ett massivt fan, även den nya video- ser ut upprepa på detta.
Har du antagligen läst vårt intervju med regissör och producent av Mortal Kombat, du kan jag vet att är benägna att film syftar ta sig an att förverkliga genom Mortal Kombat-fans såväl för att folk som kan vara nya inom sporten.
“Att iaktta finns en alltför stor mängd brutalitet inom film, för att inom videospelet, bör vi använde för att inte våld inom sig självt: det finns flertal slagsmål, bör de som låter karaktärerna vara autentiska”, förklarade McQuoid .
“Så jag behövde dessutom är benägna att skadorna jag skulle inte låt oss så realistiska ut för att potentiellt: ​​i fråga om det existera en livsfarlig huvudskott önskade att vi dessutom ha blod även hjärnstycken. Jag behövde är benägna att den jag skulle inte vara så filmisk för att potentiellt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen + seventeen =