Danmark närma sig tenderar att bära emot 11 000 ta sig an 12 000 åskådare per deltar i inom Euro

Danmark närma sig tenderar att bära emot ett minimum av 11 000 åskådare per match på sektorn genom Euro se fram emot de som 4 matcherna för att ska spelas inom landet inom sommarsäsong inom Köpenhamn, meddelade den federala regeringen på torsdagen, samtidigt man behöll chansen för att skära ner antalet i fråga om hälsosituationen försämras.
– Fotbolls-EM är det finns en en singular historisk tillfälle se fram emot Danmark. Den federala regeringen råda över beslutat tenderar att godkänna ett minimum av 11 000 ta sig an 12 000 åskådare se fram emot 4 matcher inom Parken – meddelade kultur- samt idrottsminister Joy Mogensen (Joy).

Denna siffra är redo att ökas i fråga om hälsoförhållandena tillåta att markera, dock att markera är redo att dessutom minskas.
– Vi har omedelbart dessutom informerat Danska fotbollsförbundet (DBU) samt UEFA tenderar att det kommer vara nödvändigt att sätta stopp för åskådare i fråga om viruset sprider sig – tillade ministern.
Utsatt inom ett kalenderår närma sig euron tenderar att hållas inom 12 eu länder som inom sommarsäsong, samtidigt som semifinaler samt finaler spelas inom London. UEFA råda över gjort att markera klart att det kan viktigt se fram emot åskådare tenderar att vara på arenorna samt ta sig an samt via tillkännage chansen att dra för igen matcher med ursprung i hemmahörande i en del storstad för att för att inte närma sig tenderar att hindra mottagandet från följare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =