påskägg hittas inom Uncharted 4

Spelarna på The Last of Us 2 är Okarta 4 de nära att grävt ut det finns en ny påskägg i hela, Nathan Drakes mest uppdaterade reseadministratörer. För att du kommer är redo att undersöka på image under, inne inom A Thief’s Avslut är att anse uppnåelig tenderar att för att hitta droger i riktning bort “Weston” apotek, samma identiska för att The Last of Us 2.

Placerade Uncharted 4 skribent av den anledningen som ett påskägg på ett deltar i för att för att inte hade meddelats men? För att inte det exakta. För att noterats från kommentarerna på Reddit (källan ta sig an image du kommer försöker under), Weston Pharmacy finns redan inom Left Behind, DLC se framåt för att den primära The Last of Us. Referensen är på grund av detta faktum troligen anslutet ta sig an att anse första sporten såväl som fortsatte av den anledningen som via Ellies olika reseadministratörer.
Förr inkluderade ändå Uncharted faktiskt det finns en hänvisning ta sig an The Last of Us, redan tidigare än tillkännagivandet från sporten. Sanningsfasetter är tenderar att Uncharted 3 innefattar det finns en tidning för att konversera i fråga om det finns en konstig en infektionsdräkt, särskilt cordyceps. The Last of Us-meddelandet jag skulle inte äga rum tidigare än Nathan Drakes deltar i släpptes, emellertid somliga förseningar tvingade laget till eldstaden för nämner planerna, så påskägget hade varit först meningsfullt det finns en ett tag efteråt.
Avslutningsvis påpekar vi, i termer av HBO-serien tillägnad The Last of Us, tenderar att den första säsongen är baserad på historien om det ursprungliga spelet. Vidare, Druckmann berättade om golfklubben och förklarade varför.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =