Salford City Manager Richie Wellens sparkad

Salford City Manager Richie Wellens sparkade efter ett uppgörelse i form av Gary Neville
Salford City-chef Richie Wellens sparkades på måndag morgon (22 mars), lägre än 5 månader efter är benägna att pojken lämnat League One Swindon Town, med avsikt att utses vara uppmärksam på Ammies nya manager.
Avskiljningen från vägarna gå efter baserat på plikt ett 10.30-möte i form av Gary Neville, den tidigare Manchester United-spelaren – som kan vara det finns en delägare från klubben av den anledningen som 10 andel av den anledningen som 2014 – för att kallat komma in honom med avsikt att tala i fråga om 2-0-nederlaget gentemot Cheltenham förra lördagen, såväl som påstås är benägna att 40-åringen hade bevisad dörren inuti det finns en timma.
Ett tillkännagivande ifrån läser, ”Salford City Football Club råda över skiljt sig ifrån Richie Wellens i form av ömsesidigt samtycke. Vi behöver tacka Richie se fram emot hans ett tag såväl som ansträngningar på klubben såväl som vill ha honom framgång vara uppmärksam på förr eller senare. Ett upptäck i fråga om det finns en ny chef närma sig är benägna att göras inom sinom ett tag. Att iaktta närma sig inte en enda och extra touch på ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + 7 =