Project CARS GO finns inom App Store

Project CARS GO att markera verkar redan tillgängliga citerar App Store, inom förskott på i framtiden jämfört genom användning av att markera initialt planerade släppdatumet, så att du helt enkelt att direkt är redo att gå komma in inom denna nya bilsimulering resten av Gamevil genom användning av huvudmål på Slaightly Mad-serien.

Vi hade redan rapporterat Project CARS GO släppdatum på iOS och Android, å andra sidan tydligen även har laget beslutat tenderar att förutse tiderna i alla fall i termer av App Store men även sporten är redo att redan för tillfället är laddas ner i riktning bort för närvarande, genom användning av ladda ner för att är redo att göras på denna adress.
Det är det det finns en anpassning resten av bilsimuleringen (har en tendens tenderar att sim-falla, i alla fall inom det här sättet) resten av Slightly Mad Studios, utförd resten av Gamevil exakt vänta mobila plattformar. Inom ligger de som riktiga fordon men även antydan bland vilka vi vi upptäcker att Brands Hatch, Monza racetrack, WeatherTech Raceway of Laguna Seca men även ganska mycket av olika riktiga situationer.
Sporten är byggt på ett sådant betyder tenderar att att markera tillämpar det finns en kontrollsystem förenklad hela genom pekskärm, å andra sidan saknar för att inte intressanta tekniska insikter i fråga om simulering resten av bilens vanor men även inställning men även anpassning resten av bilar, som är det finns en väsentliga del resten av så mycket som sporten.
I fråga om inget annat är redo att att markera vara det finns en en betydande mängd nyfiken aptitretare framför Projektbilar 4, mest sannolik ändå någorlunda ett å andra sidan vi alla vet att den kommer att använda Madness 2.0 Engine och kommer att ha strålspårade skuggor, i enlighet med Ian Bell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 3 =