NVIDIA RTX 3080 Ti att tillägga 3070 Ti, output att tillägga detaljerad förteckningar förteckningar: de som mest uppdaterade rykten

NVIDIA RTX 3080 Ti är NVIDIA RTX 3070 Ti råda över det finns en period från Slutresultat att tillägga från detaljerad förteckningar förteckningar väldefinierade tekniker, att mäta från de som mest uppdaterade rykten i fråga om den 2 grafikkorten.

under vilket RTX 3080 Ti, försenad av NVIDIA för att ta itu med tillgänglighetsproblem, bör göra sin debut ännu en Center från april att tillägga officiell besked låta embargo.
Å andra sidan att anse talas i fråga om det finns en GPU GA102-225 via klockfrekvens på cirka 1665 MHz, utrustad via 10240 CUDA-kärnor att tillägga 12 GB RAM-minne GDDR6X gentemot 10 GB från RTX 3080 normal släpptes vänta ett par månader av den anledningen som.
Vi kommer att av den anledningen som ännu en RTX 3070 Ti, för att baserat på några källor för att anses vara tillförlitliga måste komma resultat i ännu en toppen från maj, via det finns en GA104-400 GPU, 6144 CUDA-kärnor att tillägga 8 GB GDDR6X RAM, gentemot 5888 CUDA-kärnor att tillägga GDDR6-minne inom RTX 3070 normal.
Varje korten bör skryta via att anse en alltför stor mängd omtalade block för gruvdrift, för att ändå kanske för att inte utgör för att personer jag vet att vilket problem vänta dem för att behöver för att använda sig av dem att kunna bryta kryptovalutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × five =