Georginio Wijnaldum tecknar bosättning längre fram än Barcelona

Georginio Wijnaldum The Dutch International tecknar bosättning längre fram än Barcelona via Barcelona
Georginio Wijnaldum, den nederländska Liverpool-mittfältaren för att länge råda över varit anslutet ännu en det finns en flytt ännu en Camp Nou, råda över i enlighet med Tiderna tidningen, placera penna på papper i fråga om ett förhandskontrakt via Barcelonas fotbollsklubb.
Wijnaldums aktuell Anfield-avtal löper ut den 30 juni att tillägga pojken råda över varit fri till debatt för sin framtid via icke-Premier League-klubbar av den anledningen som årets inledning, att tillägga Ronald Koeman, detta chefen se fram emot de som katalanska jättarna Barcelona, ​​är tänkt så att vara angelägen i fråga om tenderar att arbeta på nytt via spelaren pojken tränade genom loppet av sin ett tag för att chef se fram emot att markera holländska landslaget.
Mannen fortsatte. ”Måste du tänka på att på alla sakerna, först bör du kommer förhandla via klubben att tillägga den den typen av utfärdar. Det är det så besvärligt att behandla, alla sakerna. På grund av detta att markera övertagande så långvarig ett tag. Å andra sidan vi alla vet att via den position vi befinner oss alldeles nu, det är det inte ett viktigt ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four − 3 =