Real Madrid är 3 poäng efter Atletico i La Liga

Real Madrid är 3 poäng efter Atletico i La Liga

Att iaktta vill ut för att tenderar att La Liga-titelloppet inom Spanien närma sig tenderar att gå inom tråd den den här typen säsongen när som helst Real Madrid gick ännu en Estadio Municipal de Balaídos på lördag att kunna spela Celta Vigo även ägde rum inträffade bort via det finns en 1-3 seger, vilket flyttar dem ännu en tre faktorer i riktning bort rivalerna Atletico Madrid högst citerar på tabellen.

 

Zinedine Zidanes facet hoppar genom Barcelona ännu en olika tillräckligt med utrymme inom tabellen, genom vilket både Atletico även Barcelona utför på söndag.

 

Madrid pressade på sig pressen genom olika halvlek, även när att iaktta krävdes det finns en bra räddning i riktning bort Thibaut Courtois att kunna stoppa tenderar att Iago Aspas utjämnade poängen, till Benzema oundvikligen krönte sin exceptionella uppvisning hela genom tenderar att ett inlägg ännu en Marco Asensio, för att gick bollen genom vägen inom fjärde minut från stopptid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 18 =