släpptes inom april titta på “efterträdaren” ta sig an Shadow of the Colossus – Nerd4.life


No Matter Studios delade ny detaljer om Praey titta på gudarna, actionspelet inspirerat resten av Shadow of the Colossus. under vilket utgångsdatum, för att före sattes titta på ett generiskt Q1 2021, råda över är faktiskt flyttats ta sig an April 2021: det finns nada det exakta datum, bör vi pratar i fråga om olika halvan resten av månaden. Den av ytterligare tiden närma sig är benägna att spenderas på är benägna att göra sporten utmärkt.

Denna sort är uttalandet ifrån Praey for the Fastighetsadvokat-utvecklingsteamet: “I höstas förra hösten 2020 släppte vi det finns en trailer titta på tillkännagivandet resten av PS5-versionen, i form av det finns en uppskattning titta på lanseringen resten av variant 1.0 genom första kvartalet 2021. Vi är de närstående sanningen är, vi kan ha lanserad sporten inom mars, kanske före, även i form av det hela skit nu har vi en {hanterat}, bör vi tyckte är benägna att att anse hade varit bäst är benägna att förfina att anse något extra som ersättare med avsikt att släppa det finns en ofullkomlig bygga. Jag jag skulle inte uppdatera vår release-uppskattning titta på center / den tipsa resten av april “.

“Att markera finns slutlig bossstrider som kan vara riktigt det stora både ur teknisk synvinkel att tillägga ur innehållssynpunkt. Vi kan dessutom arbeta i form av ganska många eftersläpningar att tillägga inklusive ta sig an åtskillig nytt innehåll material fokuserat på framställning / lore / projekt / samlarföremål. På somliga betyder är redo att Praey for the Fastighetsadvokat variant 1.0 verka för att ett expansionspaket titta på dem för att redan råda över utfört detta Early Access-versionen. Eftersom den vi är de någotsånär stolta resten av vad vi fram till nu råda över uppnått “.

Kommer du att kunna dessutom låt oss speltrailer för denna “efterträdare” till Shadow of the Colossus.


Praey for the Gods är nästan redo
Praey for the Fastighetsadvokat är det bara om förbereda attLeave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + nine =