Man United vann mot AC Milan inom Italien som ett sätt att gå kommer in inom Europa League slutlig åtta

MAN UNITED slog AC Milan inom San Siro inom Italien som ett sätt att gå kommer in inom Europa League slutlig åtta
Manchester United reste ytterligare den berömda San Siro-stadion i Milano på torsdagskvällen (18 mars), som ett sätt att spela olika omgången inom omgången från Europa League-matchen i opposition att AC Milan, efter det finns en 1: 1-oavgjort på Old Trafford inom första omgången förra veckan, samt genom användning av ett den som mål som med ursprung i hemmahörande i fransmannen Paul Pogba, de som röda djävlarna är hantera, 2-1 ett fullständigt, ytterligare fredagens oavgjort vänta kvartfinalen.
En gigantisk stjärna med ursprung i hemmahörande i var reglering startade på bänken, Zlatan Ibrahimovic samt Paul Pogba, vänta sina respektive sidor, även när att anse har varit den efteråt för att gjorde att anse första meningsfulla märket inom sporten, för att den franska landskampen, för att Ole Gunnar Solskjær tog inom halv ett tag, pressade sitt skott inom den närbelägen stolpen som ett sätt att ge United ett värdefullt bortamål samt, för att att anse bekräftade sig, matchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 10 =