EN ANNAN Förenta staterna-stat godkänner räkning för att förbjuder transgender kvinnor och flickor med ursprung i hemmahörande i är benägna att tävla inom kvinnors sportaktiviteter

EN ANNAN Förenta staterna-stat godkänner räkning för att förbjuder transgender kvinnor och flickor med ursprung i hemmahörande i är benägna att tävla inom kvinnors sportaktiviteter.
KANSAS blev den mest uppdaterade amerikanska staten för att försök hindra transpersoner med ursprung i hemmahörande i för att delta inom damflickor dessutom kvinnors sporter efter det finns en rösta 24-10 i fråga om “Fairness komma in Women’s Sports Act” onsdagen den 17 mars. Räkningen närma sig är faktiskt är benägna att distribueras vara uppmärksam på statens representanthus.
Michigan försökte lägga fram en ny räkning förra veckan som skulle ha förbjudit transgender gymnasieutövare att spela med laget som motsvarar studentens könsidentitet. Intention har varit att stoppa transgender-pojkar med ursprung i hemmahörande i är benägna att spela på pojklag dessutom transgender-flickor med ursprung i hemmahörande i är benägna att spela på flickalag. Å andra sidan räkningen misslyckades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =