F1 introducerade observerar inom Jeddah


Formel 1 råda över avslöjat utseendet på stadsspåret inom Jeddah, Saudiarabien. På detta har fått att iaktta snabbaste gataloppet inom Formel 1. Loppet inom Formel 1-mästerskapet närma sig är benägna att köras titta på första gången inom historien inom december inom kalenderår. Tävlingshelgen närma sig är benägna att äga rum ifrån 3 ytterligare 5 december.

Observerar inom Jeddah är drygt 6 km långvarig såväl som bara Spa Franceschamp är den längsta observerar inom Formel 1. Observerar råda över 27 område, närma sig inneha tre DRS-zoner såväl som bilarna hänvisar till sig genom användning av det finns en genomsnittlig tempo på 250 km per timme .

Jeddahoppet skulle vara inom rampljuset, liknar Singapore-loppet.

Leden designades inom samråd genom användning av den identifierade arkitekten Hermann Tilke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × two =