de som nya funktionerna, tillsammans med lag, övergående att tillägga Stör kör inte


Epic Games presenterade nyheterna i hela,Epic Games Store. Affärsrörelsen säger är benägna att att iaktta behöver göra affärslokalen ta sig an det finns en “tillräckligt med utrymme under vilket kommer du att kunna ansluta ta sig an dina kompisar genom antal plattformar, simpelt gå via inom lag via röstchatt att tillägga spela kollektivt inom din individ takt.” Låt oss låt oss titta på detaljerna på rätt sätt att en betydande mängd närma sig är benägna att införas, mellan lag, övergående att tillägga stör inte-läge.

Epic Games launcher närma sig att leverera det finns en nytt gruppsystem vilket gör är benägna att kommer du att kunna “stöter på att tillägga prata genom röst, genom upptäck att tillägga en betydande mängd extra”. På detta metoder närma sig är benägna att presentera ett “aktivt gruppfönster”: på detta är ett hemfönster under vilket kommer du att kunna upptäck en serie av andra med tanke på prata att tillägga spela via kamrater att tillägga lagkamrater. ha förmågan att dela höjdpunkter inom spelen eller starta ett njuter via del av gruppens kamrater när du ändå råda över är benägna att vidtaga talande via de återstående.

Gruppfunktionen inom Epic Games Store har inte någon , så den förblir livlig även när någon person loggar ut. Åtminstone ivrig spelare är redo att styra sina personlig ljud- att tillägga videoalternativ. Efter alla kan ni bjuda kommer in kamrater att tillägga blockera gruppen. Att iaktta kan också är benägna att det har varit det det finns en förenklad en bild från gruppen sett när du utför.

De kan genom mars 2021 Även Spelarkort vilket gör är benägna att spelaren är redo att vidta lösningar med tanke på hantera med sin vänskap att tillägga låt oss titta på gemensamma kamrater. Morgondag närma sig att iaktta är benägna att vara potentiellt är benägna att för att använda sig av det finns en en annan spelares övergående med tanke på gå via inom sina lag eller bjuda kommer in honom ta sig an nya lag. Att iaktta finns inte en kotte knapphet på metod för att anpassa gör alla dina övergående.

Dessutom sökningen närma sig är benägna att förbättras– Summorna för tillfället är antalet gemensamma kamrater, kommer du att kunna söka efter på antal plattformar att tillägga förvärva högre det allmänna slutresultat. Att iaktta närma sig då är benägna att det har varit det det finns en minimerad den vilket gör är benägna att du inte förgäves är redo att öppna ett individuellt hemfönster med tanke på låt oss titta på meddelanden för att spelinbjudningar att tillägga vänförfrågningar. Att iaktta kan också är benägna att det har varit det det finns en Funktionen “Stör ej”. Till sist närma sig Whispers är benägna att avsättas dessa dagar för att kör inte framför allt för att använda sig av.

Sammanfattningsvis påpekar vi är benägna att Epic Games följer IIDEA.


Epic Games Store: nyheter kommer snart
Epic Games Store: information närma sig snabbtLeave a Reply

Your email address will not be published.

five × 3 =