Atletico Madrid eliminerades i riktning bort från Champions League efter det finns en duell genom användning av Chelsea

Atletico Madrid eliminerades i riktning bort Champions League efter det finns en duell genom användning av Chelsea. Quilters besegrades 2-0 inom returmatchen inom åttondelsfinalen på Stamford Bridge, efter är benägna att Chelsea mottagit 0-1 inom den primära matchen på Wanda Metropolitan.

Friidrottstränare Diego Simeone (Diego) identifierade efter matchen är benägna att motståndaren sin helhelt simpelt hade varit högre.

– Vi försökte spela genom användning av 4 genom första halvlek att tillägga vi pressade på dem. Emellertid vi kan för att inte stjäla bollen det främsta för att vi önskade att, uttalas Simeone.

– Vi försökte ändra systemet, placera nytt tryck, fast de som lyckades ge svar. De som hade varit bara för att högre än oss. Över att anse är redo att man för att inte vi säger att. Vi bör vara högre, är benägna att gå vidare, avveckla strategen


Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 4 =