Nadal i opposition att Djokovic på Santiago Bernabeu

Kultstadion Real Madrid “Santiago Bernabeu”, inuti det finns en snar framtid bör vara ett gäng vänta ett tennisspel. Den primära personen som inom Real, Florentino Perez, även har vänta avsikt att förbereda sig det finns en match mellan Rafa Nadal att tillägga Novak Djokovic eller Roger Federer.

“Santiago Bernabeu” behåller på är benägna att renoveras vänta vilket klubben avsätter 500 000 000 euro. Stadionens förmåga närma sig är benägna att ökas vara uppmärksam på 81.000 destination.
Klubbens president önskade att återbetala på detta vara uppmärksam på Nadal, som kan vara ett uttalat fan från den “kungliga klubben”. Kunskapen i fråga om tennisspektret publicerades från spanska medier, i form av hänvisning vara uppmärksam på källor i riktning bort klubben.
Inom tennishistorien är den förmodligen den mest setta matchen utställningen för att Nadal att tillägga Federer spelade inom Sydamerika framför 50 000 personer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 1 =