Pochettino ohälsosamt i fråga om är benägna att De som Gea jag skulle inte infört ytterligare honom

PSG råda över bevisad seriöst nyfikenhet vänta Manchester United-målvakten David De som Gea. I överensstämmelse med engelska medier frågade tränaren vänta “helgonen”, Mauricio Pochettino, klubbledarna är benägna att att uppskatta denna lastsköld inom sommarövergångsfönstret. De som Gea startade sin yrke inom Atletico Madrid dessutom flyttade ytterligare Manchester United 2011. Förra året förlängde pojken sitt kontrakt genom användning av Red Devils dessutom växte till den högst betalda spelaren inom laget genom användning av det finns en veckolön på 440 000 euro.

PSG är troligen en av förvärva golfutrustning för att är redo att att träffas målvaktens affärsmässig villkor dessutom råda över vid samma tillfälle summa pengar att leverera ett kvantitet för att kommer att få United är benägna att dumpa De som Gea.
Tillsammans med De som Gea råda över United den lovande målvakten Dean Henderson inom klubben, vänta vilken den professionella de flesta av folket på ön är bunden på är benägna att pojken någon gång närma sig är benägna att förvandlas till nummer ett inom landslaget inom Storbritannien.
I överensstämmelse med media, i fråga om pojken gå fel genom användning av De som Gea, närma sig Pochettino är benägna att försök att förvärva Hugo Lloris, för att pojken effektivt samarbetat genom användning av inom Tottenham.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five − one =