Curry kommer att få det finns en ny följeslagare i form av Warriors, Oladipo är det finns en ersättare se framåt för att Clay Thompson

Golden State fick först Steph Curry, av den anledningen som gick Clay Thompson i form av inom laget även efteråt togs Kevin Durant komma in. Det är det tydligt sättet att de som ägde rum inträffade vara uppmärksam på tre NBA-titlar.

Durant är är faktiskt på Nets även Thompson även har varit på marknaden inom två säsonger p.g.a det finns en allvarlig knäskada.
När som helst det nyhet ägde rum inträffade är benägna att Thompson jag skulle inte missa den denna sort säsongen påbörjade teamledningen sök efter det finns en ersättare. För tillfället är, 16 dagar längre fram än övergångsperiodens ultimata, visar de med all sannolikhet hittat henne.
Förväntad etta se framåt för att Currys följeslagare inom Golden State-positionen är Victor Oladipo ifrån Houston Rockets.
Efter Hardens avresa försökte Rockets ge Oladipo ett nytt kontrakt genom sommaren, bör fann är benägna att deras flygplan är benägna att konstruera citerar laget för att inte matchade hans ålder (det praktiskt taget 29 kalenderår), så är faktiskt försök de som av fixa honom den 25 mars
Oladipo återhämtade sig dessutom det praktiskt taget efter det finns en allvarlig sarga, bör mannen låta igen kurs i rätt riktning, så den denna sort säsongen erbjuder mannen 20 faktorer, 5,2 returer även 4,5 assist per match.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 5 =