Thierry Henry: Jag skulle inte resa igen ytterligare Arsenal att tillägga klippa gräsmattan

Thierry Henry medger tenderar att pojken för att inte jag skulle inte missa utsikterna tenderar att förändras till Arsenal-manager morgondag att tillägga uttalas tenderar att pojken älskar den norra Londonklubben så ganska mycket tenderar att pojken jag skulle inte återvända att tillägga “klippa gräset inom Emirates”.

Den legendariska fransmannen är dessa dagar fridag efter inneha lämnat MLS-klubben Montreal Impact att tillägga återvänt ytterligare London under vilket hans hushåll bor. Inom det finns en intervju via tidningen For For Tu hade varit pojken uppriktiga.
“Höra för, borde du frågar det finns en Arsenal-fan i fråga om de som behöver förändras till Arsenal-tränare närma sig de som tenderar att vi säger att säker. Borde du frågar dem i fråga om de som behöver göra mål som se framåt för att Arsenal, närma sig de som tenderar att vi säger att säker. En gång vi pratar så är att iaktta det finns en utopi, att tillägga folk har fått lurade efter jag i säger att det kan min medlemskap, för att jag använder inom blodet, för att jag ett fan från. Så, borde du frågar mig i fråga om jag någon dag behöver vara Arsenal-chef, säker. Eller tenderar att vara personen som för att ordnar citerar utfärdar, då säker. Borde du frågar mig i fråga om jag behöver klippa gräset på Emirates, säker. Säker, att iaktta den här typen är mål. Dock på detta är det faktum. Behöver du kan träna Arsenal? Säker. Behöver du kan resa ytterligare Barcelona? Säker. Jag skulle inte jag vilja spela se framåt för att Arsenal återigen? Visst, emellertid det faktum är tenderar att jag för att inte är redo att. “Jag lär mig ändå, jag behöver vara positiv se framåt för att de som team under vilket jag studerar, att tillägga då närma sig tiden att peka ut.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + ten =