Rangers nådde den 55: e titeln efter det finns en paus på 10 kalenderår att tillägga trollade Celtic inom dagens match

Glasgow Rangers ledd resten av Steven Gerrard vunnit den skotska Premier League-titeln, deras rekord 55: e hemtitel, efter tenderar att eviga rivaler Celtic bara för att spelade 0-0 i form av Dundee United, vilket gav “royal blues” det finns en ouppnåelig 20-poängs ledning på 38 faktorer. .

Genom loppet av de som tio åren gick Rangers inom utifrån verksamhet det finns en direkt, bör lyckades återgå ytterligare toppen resten av skotsk fotbollsfolks hela Gerrard på bänken, då däremot Celtic gick se framåt för att det finns en rekord tionde titel inom rad hela det finns en säsong genom vilket de som ersatte den långvariga chefen Neil Lennon. Efter konkursen skickades Rangers ytterligare 3:e divisionen att tillägga spelade för att inte inom eliten de som kommande 5 säsongerna.
Gerrards framgång kan också att utvidga spekulationerna i fråga om att pojken är det finns en naturlig efterträdare ytterligare Jurgen Klopp på bänken inom klubben genom vilket mannen har varit kapten, Liverpool.
Rangers-fans samlades framför Ibrox igår som ett sätt att jubla titeln, att tillägga spelarna hade det finns en fantastisk socialt möte inom omklädningsrummet. Genom loppet av dagens Celtic-match betalade Rangers-fansen som ett sätt att ett flygplan jag skulle inte flyga genom världen i form av meddelandet: “Vill du icke för tillfället är, nummer 55”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + 1 =