plattformen hjälpte mig för att inte i jämförelse med det finns en trakasserier

De allra bästa streameren Lily ‘LilyPichu‘Ki fördömde offentligt sanningen det Rycka vara uppmärksam på pojken jag skulle inte för att inte ha skyddat henne, att markera behöver vi säger att, pojken jag skulle inte för att inte ha hjälpt henne ett eller annat sätt är benägna att motsätta sig sin egen stalker.

LilyPichu berörde motiv genom loppet av det finns en livestream den 5 mars 2021, under vilket hon nämnde är benägna att hon trakasserades länge resten av det finns en tittare, för att översvämmade henne chatt att tillägga hennes e-postmeddelande genom användning av för att inte så vänliga meddelanden. Sorgligt gjorde Twitch inget med avsikt att avskurna att markera.
Jag spelade kommer in alla delar att tillägga försökte be Twitch är benägna att göra betydligt, emellertid de som gjorde ingenting. Inget hände.“sade banderollatt tillägga ger vara uppmärksam på “Den den här typen killen närma sig är benägna att hålla fast vid det är benägna att göra konton vara uppmärksam på toppen resten av tiden att tillägga närma sig är benägna att förbjudas alltid. Emellertid inget annat närma sig det som äger rum.
Lilypichu jag skulle inte mest sannolik ha velat är benägna att Twitch jag skulle inte förbjuda sin missbrukares IP-adress eller göra betydligt med avsikt att avgöra honom med avsikt att hindra honom med ursprung i hemmahörande i är benägna att skapa nya konton, emellertid inget resten av på detta även har gjorts. Den den som svaret se framåt för att flickan är redo att vara för att begränsa för kommentarer vara uppmärksam på givare bara för att, emellertid hon gillar för att inte tanken är benägna att skapa det finns en mur mellan henne att tillägga hennes tittare.
Hur man kan för att i ändå, Lilypichu skräms för att inte resten av sin missbrukare: “NAtt iaktta stör mig för att inte en betydande mängd se framåt för att pojken skriver samma identiska skitsnack åtminstone . Att iaktta blev det bara om tråkigt är faktiskt. Emellertid för de som har varit inom min placera, vad jag skulle inte du kan göra? Jag kollar för att inte ens mina e-postmeddelanden lång sikt med avsikt att hålla sig borta från är benägna att skulle vilja läsa oönskad e-post inom min inkorg.“Egentligen behöver att markera för att inte vara trevligt är benägna att följas resten av sådana folk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × two =