Todibo: Jag bryr mig för att inte vad som har hänt inom Barcelona

Fotbollsförsvararen Jean-Claire-Todibo gick via inom Barcelona se fram emot två kalenderår eftersom den för att en av många världens väsentligen den mest begåvade stoppare. Barça lockade honom via bara för att 20 kalenderår inom taget då ett antal mega ecu fotbollsklubbar bekräftade nyfikenhet se fram emot honom.

Pojken lyckades för att inte att skapa sig inom den katalanska klubben, så pojken påbörjade via lånen. Först inom Schalke, eftersom den inom Benfica dessutom eftersom den inom Nice under vilket tydligen är han det finns en en typisk första lagspelare.
Fransmannen passade kvalitativ komma in inom C одte d’Azur-laget dessutom via sina mest uppdaterade uttalanden gjorde pojken att markera klart är benägna att pojken för att inte råda över se fram emot avsikt är benägna att återvända ta sig an Barça.
“Jag inte förgäves i alla avseenden tagit med vad som har hänt inom Barcelona. Jag ska vanligtvis är benägna att undersöka det finns en match i fråga om mina franska kamrater Dembele, Lengle dessutom Umtiti utför, å andra sidan jag det följande för att inte Barça för att det finns en medlemskap. Jag denna dag ivrig spelare inom Nice dessutom är i sin helhet fokuserad på händelserna inom Frankrike. ”Varför jag skulle inte jag drömma i fråga om är benägna att försvara Barcelona en gång jag utför i jämförelse med Rennes eller Nimes inom helgen?” Rådde Todibo se fram emot sin klubbs mest uppdaterade presskonferens.
Journalisterna frågade honom vad pojken tyckte – kan Barça återvända efter PSG: s 4-1-seger på Nou Camp efter den primära matchen inom Champions League?
“I sanning talat så bryr jag mig för att inte. med viss möjlighet säker, kanske nej, det är det inte mitt svårigheten. “Det är det min ståndpunkt,” sade försvararen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + sixteen =