Tips om hur man oavbrutet ska du kan ha sex omkring 20, 40 eller 60 års ålder?

I form av åldern mognar vi inom ett antal utfärdar. Slutligen inser vi vad våra av äldre pratade i fråga om efter vi hade varit små, vi kommer att få expertisförväntningar, uppfattning även fred.

Expertisförväntningar resten av sex kan viktigt, å andra sidan via åldern, via hela ansvarsområden även via försämrad kroppsbyggnad, avklinga frekvensen. Så metoder till oavbrutet är att anse fördelaktig sin ägo sex – efter ålder?

 • 18–29

  Det framstå som i fråga om friskt blod mättat via hormoner strömmar hela genom kroppen, är benägna att sexuell träningsspårning inom tidig ålder för att inte är redo att matcha den inom det finns en på ett tag ålder. I rad med det finns en studie resten av Kinsey Institute även har den genomsnittliga personen inom denna åldersgrupp sex nitton gånger i fråga om året, som är uppskattningsvis inom veckan. Man jag skulle inte vara kapabel till av religion är benägna att på detta för att inte är så ganska mycket för att ungdomen ska genomföra oss. Varje gång alla delar närma sig omkring kastar vi oss inom alla delar på för att flytta, tillsammans med sex – för att Indiana Jones till minst en expedition se fram emot det finns en förlorad ark.
  Låt oss titta på i fråga om måtten faktiskt betyder betydligt:

 • 30–39

  Brudar bör nå sin sexuella höjden hela denna era. Att markera jag skulle inte vara synd är benägna att missa denna era. I själva verket innehåller denna era dessutom den förmodligen den mest produktiva åldern, förlossningen resten av av barn, så att anse finns bara lite se fram emot ganska mycket. Att markera finns för att inte ganska mycket ett tag vistelser se fram emot sex, och eftersom studien avslöjade även har folk sex inom gemensam åttiosex gånger varje år hela denna era. Så cirka 1,6 gånger inom veckan.

 • 40–50

  Vi kommer att få för att inte glömma bort är benägna att samlag även har det finns en ganska mycket positiv effekt för att inte bara för att på människans psyke, relationer mellan följeslagare, och använder inte en dessutom på kroppens det allmänna välbefinnande. I fråga om du ej njuter resten av dessa nöjen närma sig att anse snabbt är benägna att vara på ett annat sätt se fram emot dig. Efter fyrtio börjar till kroppen göra ont, du inser dig tröttare och 6 börjar till trög befinna sig på sidan. Dock låt för att inte den den här typen bilen utelämna! Genomsnittsfrekvensen se fram emot samlag inom denna åldersgrupp är sextio gånger varje år. Det är det uppskattningsvis det finns en direkt inom veckan. Är att anse för att inte se fram emot bara lite?
  Låt oss titta på metoder till du kan har fått en gigantisk älskarinna:

 • 50 även ökad

  Denna åldersgrupp ingick för att inte inom studien, å andra sidan vi ska alltid för att inte glömma bort bort samlag omkring denna ålder heller. Sanningen det vi ej lång sikt även har det finns en fysik för att inom tjugoårsåldern betyder för att inte är benägna att kroppen för att inte även har några vill ha även behöver. Omvänt, inom denna ålder närma sig du kan sin ägo extra hitta tid för dig gång, så att anse finns inte en kotte anledning är benägna att för att inte inkluderas. Att markera utför inte en kotte funktion vilken åldersgrupp du kan tillhör, sex Det finns en direkt inom månaden är absolut det minimumet, det finns en direkt inom veckan är ett medelvärde, å andra sidan det föreslås 3 gånger inom veckan för att ett perfekta inom hela avseenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − fifteen =