Almerias Tabernas Race Circuit Rebranded As ‘Costa De som Almeria’

ALMERIA’S Tabernas Race Circuit har lyckligtvis fått nytt namn för att “Costa De som Almeria” -banan
Almería Circuit-anläggningarna inom kommunen Tabernas, inom provinsen Almería, rymmer den viktigaste tävlingsbanan inom så mycket som Europa dessutom råda över för tillfället är fått den nya titeln “Costa de som Almería”, efter ett besök resten av Fernando Giménez, biträdande minister se framåt för att turism.
Ministern deltog inom kretsen, under vilket pojken träffade chefen David García dessutom framhållande se framåt för att honom att det finns “det finns en strategisk allians” i form av ett icke-offentligt idé för att placerar Almería för att ett centrum se framåt för att motorsport inom södra Europa, “Det är det och extra ett händelse är benägna att lossa på detta monumental sakförhållande ”.
David García identifierade, ”Att markera representerar ett ganska mycket viktigt lyft se framåt för att Circuit, för att för tillfället är känd som” Circuit Costa de som Almería “. Grund av alliansen närma sig vi ha förmågan att nå fler köpare i riktning bort så mycket som Europa dessutom vi förvänta är benägna att våra två kretsar är redo att vidtaga är benägna att vara ett riktmärke se framåt för att landsomfattande dessutom världsomspännande scen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 20 =