UFC: John Jones gjorde ett 120 kg djur!

Den legendariska tidigare att på detta UFC-mästaren, John Jones, skröt genom sin tågkontrollerat tidigare än comebacken inom buren, titta på första gången inom sin yrke inom tungviktskategorin, även fansen växte till förvånade genom snabbheten även anläggningen hos den 33-årige amerikanen , för att är faktiskt väger genom 120 kg.

Den gynnade “Bones” närma sig tenderar att debutera inom kategorin tungvikt inom kalenderår efter ha laglig rättighet dominerat kategorin medel-tungvikt även videon genom vilket mannen tränar i form av Brandon Gibson även Mike Winkeljon är spektakulära.

“Jag känner tenderar att jag hänvisar till mig excellent titta på det finns en fet pojke även när som helst jag ska igen inom skapnad jag kommer att vara farlig”, skrev Jones.

Jones slutlig match hade varit den kontroversiella segern i opposition att Dominic Reyes på UFC 247 inom februari 2020, varefter mannen gav citerar titeln även är faktiskt närma sig mannen mest sannolik dessutom det som får ett raskt gör ett försök att uppnå denna titel efter tenderar att UFC-chefen, Dana White, bekräftade att mannen är den primära kandidaten titta på det finns en match i form av vinnaren från duellen mellan detta mästaren Stipe Miocic även Francis Nganu.

 
 
 
Nuvarande att iaktta denna sort inlägget på Instagram
 
 
 

 

Ett inlägg delat av BONY (@jonnybones)Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 3 =