Union X även Dark Road stänger, Square Enix stänger från servrarna

Kingdom Hearts: Union X är Kingdom Hearts: Dark Road stängs inuti tillfällig, för att meddelats från Square Enix formellt genom de som mest uppdaterade timmarna, genom användning av avstängning från servrar som kan är benägna att äga rum den 31 maj 2021 även story för att på grund av detta faktum närma sig är benägna att bära stängning omkring att markera datumet.
Tetsuya Nomura, regissör se framåt för att serien, förklarade saken genom användning av ett formellt upptäck för att anförtrotts Twitter, genom vilket det efterföljande steg planerade se framåt för att Kingdom Hearts: Union X även Kingdom Hearts: Dark Road är tryckt, tydligt i riktning bort tacksägelse ta sig an alla de entusiastisk spelare för att råda över deltagit inom mobilspel de som mest uppdaterade 5 åren även därefter.
“För att förr i tiden meddelats, slutlig kapitlet Kingdom Hearts: Union X råda över skrivits även story närma sig är benägna att avslutas. Dark Road-berättelsen närma sig är benägna att vidtaga något lång sikt även är redo att följas inom ett offlineversion inom appen i ett försök att för att inte ha det finns en deadline även på grund av detta faktum ha förmågan att avsluta den lugnt “, står att markera inom meddelandet.
Genom loppet av månaden April 2021 närma sig är benägna att sättas online-slutlig kapitlet från Kingdom Hearts: Union X, då däremot story i fråga om Dark Road av konstant ett tag även inom offlineversionen. Stängningen från servrarna förväntas senast den 31 maj 2021, emellertid på ett tag närma sig varje apparna är benägna att uppdateras för att det är de ha kunskap i användas offline, ypperst se framåt för att ha förmågan att läsa även undersöka historien utvecklas. genom vilket främja från juveler är stängd i riktning bort för närvarande inom väntan på stängningen från servrarna, på grund av detta faktum är alla de möjliga mikrotransaktioner avveckla.
Kingdom Hearts: Union X även Kingdom Hearts: Dark Road har fått på grund av detta faktum två utan kostnad appar även även tillgängliga offline i riktning bort även genom användning av maj, i ett försök att ändå ha förmågan att bevara dessa fragment från historiskt förflutet tillgängliga se framåt för att alla de som kan vara har intresse även inom den berättande delen från den 2 kapitlen inom höra sig för.
För tillfället, hela serien har anlänt till PC exklusivt på Epic Games Store, då däremot story råda över fortsatt på olika tidpunkter dessutom hela genom därefter Kingdom Hearts: Melody of Memory.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × five =