EURO 2020 närma sig bara tenderar att hållas inom Storbritannien

Eu fotbollsförbundet (UEFA) tänka igenom allvarligt sannolikheten tenderar att EURO 2021 organiseras inom en lantlig. Coronaviruspandemin är ett allvarligt risk i opposition att UEFAs planer på tenderar att vara ett gäng titta på EM inom 12 metropol överallt i kontinenten.

UEFA-ledare har varit intill valet tenderar att tilldela organiseringen från EURO 2020 vara uppmärksam på Storbritannien. Att anse slutgiltiga valet, UEFA, bör fattas inom april.
EURO 2020 närma sig tenderar att hållas med ursprung i hemmahörande i 11 juni vara uppmärksam på 11 juli.
Platsen inom EM-valet dessutom landslaget inom Makedonien. I rad med att anse initialt meddelade schemat måste de som makedonska spelarna spela den 2 första matcherna inom Bukarest, i opposition att Österrike den 13 juni dessutom Ukraina, 4 dagar på ett tag, dessutom den 3:e matchen inom Amsterdam, i opposition att Nederländerna, den 21 juni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 2 =