Vi kommer inte att göra att byta egenskaperna hos vårt deltar i

Atalantas Gian Piero Gasperini nämnde tidigare att matchen genom användning av Real Madrid, inom åttondelsfinalen inom Champions League (onsdag – 21:00), är benägna att hans team är i sin helhet tryckfritt.

– Vi kommer inte att göra att byta egenskaperna hos vårt deltar i, vänta de som tog oss hit inom Champions League. Det är det ändå klart är benägna att en gång du utför emot team på den den här typen graden av bör du kommer herald ett par behandlingar samt se upp – nämnde Gasperini samt tillade:
– Vi är de avslappnade. Förutsägelser de hjälper oss för att inte samt vi har inte någon skyldighet är benägna att gå lång sikt. Vi behöver tävla genom användning av på detta grupp samt uppfatta vår sanna effektivitet.
Atalanta uppnådde utmärkta konsekvens förra säsongen inom Champions League. Hon nådde kvartfinalen samt torskade emot PSG inom augusti inom Lissabon, samt inom åttonde finalen passerade hon Valencia …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 1 =