Italienska fotbollsgiganter Lazio är redo att möta tenderar att utvecklas till nedflyttade i fråga om dem är skyldiga inom att kontrollera genom användning av entusiastisk spelare som kan vara akut medvetna i fråga om
ITALIANSKA fotbollsgiganter Lazio är redo att möta tenderar att utvecklas till nedflyttade i fråga om de som finner sig skyldiga inom att kontrollera genom användning av entusiastisk spelare covid test

Lazio, de som italienska Serie A-jättarna, även har hänvisats ytterligare den italienska federala domstolen efter att markera tenderar att att markera hände resultat i tenderar att klubbpresident Claudio Lotito såväl som klubbens Ivo Pulcini såväl som Fabio Rodia påstås ha manipulerat sina spelares koronavirustester.

Herr Lotito anklagas så att ha “misslyckats genom användning av tenderar att genomdriva, eller misslyckats genom användning av för att titta efterlevnaden från principerna i fråga om hälsokontroller såväl som nödvändig kommunikation ytterligare de som behöriga ett område hälsovårdsmyndigheterna”, efter det finns en utredning för att inleddes den 3 november varje gång koronavirustester togs inom besittning efter det finns en inspektion på träningsplatsen.

I fråga om man befinner sig skyldig, möjliggöra situationen genom användning av pandemin, jag skulle inte pressen vara på de som italienska myndigheterna tenderar att vidta kraftfulla lösningar i opposition att Simeone Inzaghis medlemskap, under vilket ESPN föreslår tenderar att straffet är redo att sträcka sig ifrån poängavdrag sin helhelt ytterligare nedflyttning ytterligare Serie B.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + two =